Goodnews.ua


KIA представила оновлений кросовер KIA Sorento Prime

Январь 28
23:00 2019

Корейська компанія KIA представила рестайлінговий кросовер KIA Sorento для ринку Південної Кореї, відомий в Україні під назвою KIA Sorento Prime. Новинка обзавелася переглянутими зовнішнім виглядом і додатковими електронними асистентами, пише Автотема з посиланням на UaMotors.

Новий KIA Sorento Prime забезпечили видозміненими чорними хромованими радіаторними гратами і іншим дизайном 19-дюймових колісних дисків. Машину облаштували активною системою підтримки рядності руху, опцією стеження за втомою водія і системою автоматичного перемикання світла з дальнього на ближнє.

Підкапотний простір KIA Sorento для Південної Кореї займають 2- і 2,2-літрові дизелі з продуктивністю 186 і 202 кінських сили. Крім того, передбачається 2-літровий 240-сильний турбодвигун. Вони приводяться в дію 8-діапазонною АКПП.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Києві відбувся концерт із нагоди 85-річчя композиторки Лесі Дичко

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua