Goodnews.ua


Kia показала фото салону нового Sportage

Ноябрь 11
14:30 2020

Компанія Kia випустить четверте покоління свого кросовера Sportage навесні наступного року, а напередодні в мережі з’явилися шпигунські знімки салону прототипу моделі. За фотографіями відзначимо, що новинка отримає модернізовану мультимедіа з окремо розташованим тачскріном, повідомляє UaMotors.

В цілому інтер’єр Kia Sportage четвертої генерації матиме спільні риси з Sorento нового покоління. Що стосується зовнішності, то новий кросовер повинен отримати унікальні риси. В основу наступного Sportage ляже та ж платформа, що і в новому Hyundai Tucson.

У рух модель буде приводитися атмосферними і турбованим моторами, а також з’явиться версія з гібридною установкою. У список оснащення новинки увійдуть передові технології безпеки, в тому числі асистент утримання автомобіля в смузі руху, помічник екстреного автоматичного гальмування, а також система моніторингу “сліпих” зон.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Матч чемпионата Италии перенесли из-за ливня

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua