Goodnews.ua


JAC готує новий електричний кросовер із запасом ходу в 400 км

Сентябрь 24
22:34 2019

Китайський кросовер JAC iEV7S з електричною силовою установкою успішно пройшов краш-тест, який провели за новими вимогами організації C-NCAP, пише Автотема з посиланням на Твоя МАШИНА.

Як стало відомо, JAC iEV7S успішно пройшов всі випробування, а деталі тестів будуть розкриті трохи пізніше.

Конкретної оцінки за тест компанія не повідомляє, при цьому така інформація відсутня і на сайті організації C-NCAP. При цьому в прес-релізі міститься інша, не менш цікава інформація, про те, що китайська компанія планує вивести JAC iEV7S і на інші ринки. Тобто в 2020-2021 роках модель може з’явитися і в Україні.

Нагадаємо, габарити почтового покоління електрокроссовера JAC складають 4135x1750x1565 мм. Ємність акумуляторної батареї сягає 43 або 50 кВт-год. Дальність ходу на одному заряді становить від 320 до 402 км. Таким чином, можна припустити, що новинка матиме запас ходу приблизно у 400 км.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Наступний тиждень може стати позитивним для захисту України — Зеленський

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua