Goodnews.ua


Hyundai Santa Fe незабаром отримає дві гібридні модифікації

Июль 09
18:00 2018

Незабаром новий Hyundai Sante Fe пропонуватиметься з двома електрифікованими силовими агрегатами в рамках планів автовиробника по збільшенню свого парку електромобілів і гібридів.

Представники компанії озвучили цю інформацію в ході презентації нового Santa Fe в Барселоні. Перша електрифікована версія буде традиційним гібридом, в той час як другий отримає більш просунуту гібридну установку.

Гібридна трансмісія на Santa Fe буде застосована вперше, однак, у Hyundai є досвід зі створення подібних моделей. Зокрема, в лінійці автовиробника є гібрид Ioniq. Проте, для Santa Fe, як очікується, буде розроблена абсолютно нова система на базі 2,0-літрового бензинового двигуна, схожа з Kia Optima PHEV.

Джерело: mmr.net.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Манчестер Юнайтед официально уволил тен Хага

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua