Goodnews.ua


Hyundai представить новий компактний кросовер

Февраль 19
14:01 2019

Компанія Hyundai готує до прем’єри новий компактний кросовер, який в лінійці SUV бренду встане на сходинку нижче моделі Kona. Новинка дебютує в квітні 2019 року на міжнародному автосалоні в Нью-Йорку. Про це з посиланням на джерело, близьке до виробника, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Передбачається, що, завдяки сміливому і динамічному дизайну, виконаному в кращих традиціях корейської марки, новинка зможе зацікавити і молодіжну аудиторію. В цей же час, найдоступніший кросовер Hyundai обіцяє стати досить практичним і містким автомобілем, який однаково добре підійде не тільки для [умовно кажучи] одиночних поїздок, але і для невеликої сім’ї.

За попередньою інформацією, новинку запропонують на ринку з 1,0 і 1,4-літровим турбованими двигунами сімейства Kappa, пару яким складе безальтернативний семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. В якості альтернативи також буде доступна зв’язка 1,6-літрового бензинового «атмосферника» і варіатора.

В оснащення кросовера (правда, поки неясно, в базове чи ні) увійде цілий набір електронних помічників, що включає функцію контролю «мертвих зон», систему допомоги при старті на підйомі і систему автоматичного екстреного гальмування. Мультимедійний комплекс з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і система безключового доступу в салон, швидше за все, будуть тільки в топових версіях.

Назва моделі поки не розголошується. По всій видимості, його розсекретять або перед прем’єрою, або на самій презентації в Нью-Йорку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Регулятор повысил цену электроэнергии для клиентов поставщика «последней надежды»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua