Goodnews.ua


Гучний скандал: депутат від «Слуги народу» ремонтує дороги без техніки

Март 31
15:22 2020

Фірма «Слуги народу» Негулевського за 20 млн гривень ремонтує дороги зі штатом у 10 осіб і без техніки.

Мажоритарник від «Слуги народу» Ігор Негулевський з моменту обрання народним депутатом майже в двадцять разів наростив обороти своєї компанії «Софія Граніт». Якщо ще у 2018 році «Софія Граніт» виконувала дрібних дорожніх ремонтних робіт трохи більше ніж на мільйон гривень, то у 2020 році Негулевський виявився переможцем тендерів у Миколаївській області вже майже на 20 мільйонів гривень.

Про це пише «Обозреватель», що посилається на розслідування програми Watchdogs Прямого каналу.

«Фірма, що раніше належала цьому депутату і займалася поставками щебеню, різкою та виготовленням декоративного каменю, а іноді – ямковим ремонтом, після його заходу в парламент раптово стала отримувати мільйонні замовлення на ремонти доріг», – пише видання.

Вивчивши тендерну документацію, журналісти Watchdogs з’ясували, що в компанії «Софія Граніт» працює всього 10 чоловік, і у фірми немає навіть власної техніки. Це не завадило такій «великій» компанії виграти 20-мільйонні тендери і вже навіть отримати від Служби автодоріг Миколаївської області 7 з 20 мільйонів гривень, хоча, як пише видання, ще навіть не були підписані акти прийому-передачі робіт.

«Перебувати на таких пільгових умовах Негулевському допомагає його позиція у Верховній Раді», – вважають автори матеріалу.

«До речі, Негулевський і в парламенті працює, що називається «за фахом» – він член комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, очолює підкомітет з питань автомобільного транспорту. Тому стрімкий зліт «Софія Граніт» у сфері дорожнього будівництва не дивує», – йдеться у повідомленні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Капитан Реала хочет покинуть клуб

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua