Goodnews.ua


«Грошей немає, але ви тримайтеся»: будівельники Керченського моста записали відеозвернення до Путіна

Июнь 22
13:04 2019

Хвалений Путіним Керченський міст знову став приводом для скандалу, в цей раз мова йде про заборгованість країни-агресора перед будівельниками гучного об’єкта, передає replyua.net з посиланням на «Радіо Свобода». Так, глави відразу 15 компаній, які брали участь в будівництві Керченського моста, записали відеозвернення до господаря Кремля Путіну з проханням з’ясувати нарешті, чому вони вже протягом більше шести місяців не можуть отримати передбачені за контрактом гроші. Причому мова йде про немаленьких грошах – сума заборгованості становить близько півмільярда рублів. У своїх проблемах постраждалі звинувачують фірму «ДЕКО», , яка є, в свою чергу, субпідрядником компанії «СГМ-Міст» Аркадія Ротенберга.


За даними видання, з усіма своїми працівниками керівники субпідрядників «ДЕКО» розплатилися з особистих або взятих в кредит коштів. Однак тепер існування цих компаній виявилося під загрозою: виплачувати гроші за роботи на Кримському мосту ім перестали ще в липні минулого року. Причому не допомогли ні листи в прокуратуру, ні звернення до адміністрації президента Росії, пояснив Олексій Борецький, який є представником однієї з постраждалих компаній, ТОВ «Паритет».

Источник: https://zrada.today

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

3 рецепта на основе меда при отложении солей в суставах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua