Goodnews.ua


Горбатий «Запорожець» в ідеалі та з мінімальнім пробігом оцінили у $3 тисячі

Ноябрь 25
01:13 2020

Автомобіль 1960 року випуску в оригінальній фарбі та повній комплектності і з таким низьким пробігом – справжня знахідка для колекціонерів. Раритет продають у російському Волгограді, повідомляє Auto24 з посиланням на «Мотор».

Виставлений на продаж екземпляр знаходиться в ідеальному стані. За словами продавця, 60-річний “Запорожець” в 2002 році пройшов часткову реставрацію, в процесі якої власник усунув незначні дефекти зовнішнього вигляду, а також відполірував кузов. Салон раритетного автомобіля залишився у первозданному стані, але все ще виглядає, як новий. Останні 18 років машина простояла в теплому гаражі без руху, повідомляє продавець, пробіг – 3000 кілометрів.

Всі силові агрегати “Запорожця” оригінальні і знаходяться в справному стані. На машині досі встановлені чорні радянські номерні знаки. У комплекті з машиною власник віддасть оригінальні документи, а розлучитись з раритетом згоден за чверть мільйона рублів – це 93 860 гривень або 3285 доларів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

3 рецепта на основе меда при отложении солей в суставах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua