Goodnews.ua


Французи показали автомобіль, який працює на повітрі

Октябрь 03
17:02 2018

Новий автомобіль, який зможе їздити на тязі стисненого повітря, створений у Франції, повідомляє elauto.net.ua. Називається він Airpod, і їздити на ньому буде дуже дешево – компресори заповнюються за дев’яносто секунд і всього лише 1 євро, причому пробіг без підзаправки складе 220 кілометрів.

Якщо конструктори та інженери корпорації MID не брешуть про таку грошову і енергетичну ефективності, то навіть при ціні в 20 тисяч доларів машина буде вельми швидко окупатися. Новинка зможе розганятися до 70 кілометрів на годину, причому представники компанії обіцяють, що будуть продавати версію з апаратно обмеженою межею швидкості.

Межею швидкості буде 45 кілометрів на годину, а за законами Європи такий транспорт прирівнюється до гіроскутерів, електровелосипедів та іншим транспортних засобів, які можна водити громадянам без водійських прав. Ч

Автомобіль виходить в серію вже в 2018 в Європі і Північній Америці, і буде випускатися в одній з двох комплектацій: з трьома місцями, одне з яких буде для водія, і з одним місцем, розрахований на перевезення вантажів до 300 кілограм.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер сборной Чехии определился с составом на матчи с Албанией и Украиной

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua