Goodnews.ua


FAW розробила нову газову вантажівку

Май 16
17:00 2019

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новий тягач JН6 6×4 13L має особливу форму зберігання газу – у кріогенному балоні.

Китайська компанія FAW представила нову вантажівку JН6 13L, яка в якості пального використовує природній газ. Характерна особливість новинки – газ зберігається не у традиційному балоні, а у криогенному, за температури -132 градуси. Таким чином виробник практично унеможливив крадіжку пального.

В якості силового агрегату FAW JН6 13L використовує 400-сильний двигун WP13, адаптований до споживання природного газу. Мотор має максимальний крутний момент 2000 Нм. Вантажівка має полегшену підвіску, алюмінієвий корпус коробки передач, нову конструкцію механізму гальм.

Нагадаємо, як повідомляла SpecMachinery.com.ua, з другої половини 2019 року вантажні автомобілі FAW будуть доступні в Україні. Компанію FAW Trucks на українському ринку представлятиме Група компаній АІС.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Окупанти будують бонові загородження біля Керченського мосту з діжок із-під огірків — соцмережі

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua