Goodnews.ua


Естонець оригінально помстився салону BMW за неякісне авто

Ноябрь 08
15:00 2018

У 2016 році в Талліні естонець купив автомобіль марки BMW 7-ї серії і добре потрапив на гроші. Заплативши 123 тисячі євро, хлопець придбав список проблем. Салон BMW продав виставковий зразок, який вже мав 12 тисяч кілометрів пробігу. З цього моменту нового власника чекали одні неприємності, пише autosite.ua.

Після чергових пройдених кілометрів на машині щось обов’язково відвалювалося або ламалося: рульове колесо – після 18 тисяч кілометрів, поломка цифровий панелі приладів – після 20 тисяч, поломка двигуна – після 45 тисяч. У сукупності 12 пошкоджень за 54 тисячі кілометрів пробігу.

Власник розповів естонському виданню Autogeenius, що частина витрат страховка покрила, але кожен раз, коли в дорозі ламалася машина, хлопцеві доводилося викликати службу таксі. Коли у естонця здали нерви, він вирішив повернути нещастя на колесах назад хоча б за 85 тисяч євро, але йому запропонували тільки 67,5 тисячі.

Чоловік підрахував кількість поломок за два роки і приклеїв на кузов авто напис: “Ціна машини – 122 700 тисяч євро, і ось що ви отримуєте за ці гроші”. А також безпосередньо адресував скаргу компанії BMW: “Під капотом має бути 450 кінських сил, але в реальності там тільки одна – і та ледь працює”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Представитель ультрас Шахтера погиб, защищая Украину от оккупантов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua