Goodnews.ua


Експерти розповіли, як колір автомобіля характеризує його власника

Май 11
18:29 2021

Психолог Лі Чемберс з британської компанії USwitch, яка надає допомогу в порівнянні цін на послуги в галузі енергетики, особистих фінансів, страхування та зв’язку, розповіла про те, як колір машини може допомогти розібратися в рисах характеру їх власників, пише ampercar.com.

Так, на думку фахівця, сірий або сріблястий відтінок вибирають більш практичні люди, які тримають своє слово, надійні і відповідають прийнятим в суспільстві нормам, при цьому уникають зайвої уваги до себе.

Машини чорного кольору припадають до вподоби більш вишуканим автовласникам з тонким почуттям стилю. Вони також стримані і можуть себе контролювати, а також уникають зайвого драматизму в життя.

Власники білих автомобілів в більшості маніакально високоорганізованих і намагаються досягти в суспільстві високого статусу.

Ті, хто купує сині машини частіше виявляються вірними друзями і дуже уважними водіями, яким ви можете довірити свою безпеку.

У свою чергу власники червоних авто чуттєві, енергійні, вимагають до себе більше уваги і люблять нові знайомства, а ось власники золотистих машин віддають перевагу комфорту і гламур.

Фіолетові автомобілі вибирають люди, які претендують на оригінальність і унікальність, бажаючи виділиться з натовпу. Любителі жовтого відтінку в авто часто мають «сонячної» енергією і дуже позитивні, а ті, хто вибирають зелені машини частіше вважають за краще збалансований спосіб життя і вельми скромні.

Також експерти відзначили любителів рожевих автомобілів, повідомивши, що такі люди життєрадісні, сміливі, і не зациклюються на думці оточуючих.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Реал с «сухим матчем» Лунина обыграл Вильярреал

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua