Goodnews.ua


Експерти назвали речі, які водій повинен завжди з собою возити

Июнь 02
18:00 2019

Мало хто любить, коли багажник і салон забитий різними запчастинами, інструментами, ганчірками і іншими речами. Однак, без деяких з них не обійтися. Експерти «За кермом» назвали, що потрібно з собою возити завжди.

– Сучасна людина не може жити без смартфона або інших гаджетів. Тому у вас має бути автомобільний зарядний пристрій. І найкраще фірмовий.

– Паперові рушники, серветки, ганчірки – ці предмети є обов’язковими в автомобілі. Ви ж не хочете їздити брудним?

– Гайковий ключ для кріплення колеса. Хороший гайковий ключ ще нікому не завадив, а, навпаки, багатьом допоміг. При необхідності його можна використовувати і не за прямим призначенням, адже в дорозі бувають різні ситуації.

– Ізоляційна стрічка і скотч. Це універсальні речі. Вони можуть виручити в найбільш важкій ситуації.

– Запасний ключ або брелок. Іноді буває, що ключ раптом кудись зникає, і ти не можеш його знайти. Ось тому і потрібно завжди мати при собі запасний ключ.

– Провід для пуску машини від зовнішньої батареї. Для деяких машин такі дроти необхідні. Особливо радянської класики.

– Перехідник для флеш-карт. Найкраще, щоб цей предмет був якісним, а не якоюсь китайською підробкою.

– Авторучка і блокнот. Ці предмети, незважаючи на їх архаїчність, можуть стати в нагоді водієві. З ними життя водія простіше, адже не завжди можна скористатися гаджетом.

– Універсальний інструмент. В дорозі знадобиться універсальний інструмент, який має кілька функцій (наприклад, ріже, пиляє, рубає).

– Ліхтарик. Звичайний ліхтарик допоможе вам в темний час доби знайти ключі. Взагалі, без ліхтарика просто жити неможливо водіям.

– Вода. Завжди в поїздці, тим більш далекій, стане в нагоді вода. Попити, руки помити, протерти вітрове скло …

– Аптечка. Не залишайте аптечку в салоні. Її місце в багажнику. Не забувайте, що у ліків є термін придатності, перевіряйте його.

– Паливна каністра. На дорогах зараз багато автозаправок, але не буде зайвим невеликий запас палива в багажнику. Невелика каністра з паливом може виручити вас у важкій ситуації.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Не хотите играть — на фронт»: Алиев дерзко обратился к футболистам Динамо и Шахтера после провала в еврокубках

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua