Goodnews.ua


Експерти назвали правила використання автомобільного кондиціонера в холодну пору року

Ноябрь 21
12:32 2020

Експерти озвучили правила того, як необхідно користуватися автомобільним кондиціонером в зимових умовах, пише UaMotors. Через холоди більшість автовласників починають включати кондиціонер на режим обігріву, проте в цьому випадку краще переходити на печі, які живляться від силового агрегату.

Кондиціонер в зимовий час можна використовувати з такою метою, як усунути конденсат вікон. Для цього необхідно осушити повітря в салоні авто, при цьому переключивши прилад на режим рециркуляції. Експерти відзначають, що в багатьох авто кондиціонери можна включати на режим обігріву, проте краще це робити тільки до певних температур «за бортом».

В іншому випадку система може просто перегрітися, що спровокує в результаті поїздку в сервісний центр. У тому випадку, якщо водій в зимовий час зазвичай користується пічкою, то йому необхідно періодично включати кондиціонер.

Відзначимо, що в компресорі пристрою є рухомі елементи, які можуть прийти в несправність, якщо будуть постійно перебувати в одному положенні. Через це варто кондиціонер іноді включати «вхолосту». Це дасть можливість зберегти його до настання літнього періоду.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Усик попал в немилость в сети X после обращения к Трампу по поводу украинских пленных

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua