Goodnews.ua


Експерти назвали автомобілі, які зберігають популярність в світі десятий рік поспіль

Январь 04
05:09 2021

Протягом багатьох років американська компанія Axalta Coating Systems проводить щорічне дослідження. Згідно з отриманими даними, у 2020 році білий колір став найпопулярнішим у автомобільному світі.

А причиною є те, що часто цей колір є стандартним і безкоштовним. Також, багато хто вважає, що машина в такому забарвленні досить практична і рідше потребує миття – особливо в сухому кліматі. Приблизно 38% всіх нових автомобілів у світі білого кольору. Протягом 10 років показник майже не змінюється.

Наступним по популярності є чорний колір. Автомобілям, пофарбованим у цей колір, віддають перевагу 19% покупців. На третьому місці – сірий з 15% покупців в світі.

Ще кілька цікавих фактів, якими також поділився постачальник автомобільних фарб Axalta Coating Systems – географія продажів і те, як колір впливає на сегмент автомобіля.

Наприклад, 62% представницьких автомобілів в Європі пофарбовані в чорний або сірий, а ось білі автомобілі тут вибирають набагато рідше. Якщо говорити про Китай, там все навпаки, в 57% випадків покупці віддають перевагу саме білим автомобілям.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как будут отключать свет в Украине 2 июля

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua