Goodnews.ua


Експерт жорстко прокоментував бойкот АЗС в Україні

Октябрь 12
13:01 2018

Генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко продовжує критикувати тих, хто підтримав «Бойкот ціні на пальне», пише MMR. За словами експерта, тим, хто хоче бойкотувати краще «стати на узбіччя і сигналити по 8 годин на день».

Про це Назаренко пише на своїй сторінці у Facebook.

«Пропоную завтра всім автомобілістам України стати на узбіччя дороги і сигналити! Тільки не 1 годину, а по 7-8 годин. Я впевнений, що Москва не витримає таких тортур, злякається і знизить ціни на експортовану до нас паливо до 70 копійок за літр! Заодно, злякається Еквадор, знизить ціни на банани, а про боягузливих бразильців, які з переляку почнуть нам поставляти безкоштовну каву, вже мовчу! І все це чарівна сила “бібікання” на узбіччі! Надалі будь-які проблеми в країні треба вирішувати “бібікання” і все налагодиться», – обурюється експерт.

Також Назаренко пропонує знизити ціни на ряд товарів та послуг.

«Кабміну знизити ціну на горілку до 3,62 грн; на вино – до 1,12 грн; на пиво – до 22 копійок! Встановити ціни на нові автомобілі в автосалонах не більш як 5 тисяч гривень. Встановити ціни на 2-3 кімнатні квартири в новобудовах не більш 7 тисяч грн».

Предлагаю завтра всем автомобилистам Украины стать на обочину дороги и сигналить! Только не 1 час, а по 7-8 часов. Я…

Опубліковано Oleg Nazarenko Четвер, 11 жовтня 2018 р.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Сили оборони уразили на території Росії РЛС «Підліт» — експерт

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua