Goodnews.ua


Дизельний транспорт заборонено рішенням суду

Октябрь 19
14:01 2018

У Берліні рішенням міського суду заборонено рух автомобілів з дизельним мотором в деяких районах столиці. Під заборону потрапляють машини, що викидають оксидів азоту більше, ніж дозволяють екологічні норми, пише Твоя Машина.

Суддя Ульріх Мартик повідомив, що до кінця липня наступного року в Берліні має бути заборонено рух дизельного транспорту на 11 ділянках великих вулиць. Заборона торкнеться легковиків і тягачів, силові установки яких не відповідають екологічному стандарту «Євро-6».

Нагадаємо, минулої зими за рішенням Федерального адміністративного суду в Лейпцигу, німецьким містам було дозволено забороняти в’їзд дизельних автомобілів, щоб скоротити вміст оксидів азоту в повітрі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Выплаты на детей в Украине: суммы, условия

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua