Goodnews.ua


Де в Україні найдешевший бензин

Февраль 28
21:00 2019

Аналітики міжнародної компанії Transparency International Україна проаналізували закупівлі бензину і дизелю у системі державних закупівель Prozorro.

Стало відомо, де в Україні закуповують найдорожчий і найдешевший бензин. Аналітики міжнародної компанії Transparency International (TI) Україна у четвер, 28 лютого, представили аналіз закупівлі бензину і дизелю у системі публічних закупівель Prozorro у 2018 році.

Найдешевший бензин через систему Prozorro, за словами керівника аналітичного напрямку програми інноваційних проектів TI Україна Артема Давиденка, у 2018 році купували установи у Чернігівській області. Там середня ціна 1 літра бензину А95 склала 27 гривень 60 копійок.

Найдорожчий бензин цієї ж марки купували через Prozorro на Луганщині – в середньому за 29 гривень 70 копійок за літр, — пише 24.

Більше всіх за 2018 рік бензин через систему Prozorro купувало Міністерство оборони України. Перше місце по закупівлі дизелю посіла «Укрзалізниця».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Министр агрополитики живет в квартире тещи стоимостью 18 млн — СМИ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua