Goodnews.ua


Dacia випустить лімітовану версію Duster

Сентябрь 20
22:03 2019

Компанія Dacia почала приймати замовлення на обмежену серію позашляховиків Duster у виконанні Black Collector. Всі 500 автомобілів будуть реалізовані на французькому ринку за фіксованою ціною 19 490 євро, пише Автотема з посиланням на MMR.

Dacia Duster Black Collector – це по-іншому декорована версія Prestige. Такі позашляховики оснащені медіакомплексом з Apple CarPlay, навігацією, клімат-контролем, а також системою контролю тиску в шинах і камерою заднього огляду.

Моделі Black Collector будуть відрізнятися чорним забарвленням кузова з особливою графікою, захисними килимками, номерними табличками на порогах і аудіосистемою Focal.

Машини спеціальної серії оснащуються турбодвигунами TCe 130 FAP об’ємом 1,33 літра і потужністю 130 кінських сил, а також п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Привід – передній.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Наполи в напряженном матче обыграл Лечче

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua