Goodnews.ua


Cкільки грошей витратять на будівництво доріг в Україні

Май 29
10:00 2019

Будівництво доріг, шкіл, лікарень, об’єктів соціальної інфраструктури – серед ключових позитивних чинників економічного зростання в Україні, пише Автотема з посиланням на MMR.

Про це заявив перший віце-прем’єр міністр Степан Кубів на міжнародній конференції “Ukrcemfor 2019”, яка стартувала у Києві, повідомляє прес-центр Мінекономрозвитку.

Він сказав, що створення якісної інфраструктури в країні є одним із пріоритетних завдань для уряду. Відтак, за останні три роки в Україні збудували 6800 км доріг державного та місцевого значення.

Понад те, процес будівництва не зупиняється. Цьогоріч у держбюджеті передбачено 55,1 млрд грн на нові дороги.

“Для залучення системних інвесторів ми ініціювали реформу законодавства про концесії, щоби привабити великих іноземних інвесторів у масштабне будівництво інфраструктури в Україні,” – розповів Степан Кубів.

Раз на два роки в Україні відбувається Міжнародна конференція цементної промисловості, яка є однією з найбільших та об’єднує близько 300 компаній і організацій з 12 країн світу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Кабмин разрешил освещать улицы и включать кондиционеры чиновникам

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua