Goodnews.ua


Ці авто наче втекли з пейнтбольної перестрілки

Март 27
10:00 2019

Можливо одного дня пересувні палаци пакістанських водіїв, розписані яскравими малюнками і візерунками вручну, увійдуть в історію, як один з видів мистецтва. А поки що вони тішать лише своїх власників і дратують естетів з Лувру. Хай там як, а про смаки не сперечаються, пише Автотема з посиланням на Авто24.

Тюнінг буває різним. Можна прокачати двигун машини чи свапнути у неї потужний мотор від іншої. Можна вкрити кузов машини незвичайним матеріалом, як то космічний пил, чи встановити аеродинамічний обвіс. Розмалювати аерографією. Або ж прикрасити вручну так, як це роблять у Індії чи Пакістані…

Наші колеги з Jalopnik називають такі гіпер-яскраві машини з Пакістану Jingle Trucks – вони не лише розфарбовані, а ще й мають купу підсвітки, через що нагадують святково прикрашену новорічну ялинку…

Ця місцева культурна традиція з’явилась у Пакістані в 1920-х роках, коли сюди почали завозити з Англії перші вантажні автомобілі Bedford. І вона усе ще популярна у країні. Лише у місті Карачі близько 50 тисяч людей працюють у майстернях, де будують такі “Джингл Траки”, повідомляє MyModernMet. Також за інформацією цього видання, мінімальна вартість покриття кузову машини малюнками становить 2500 доларів США – приблизно стільки заробляє водій машини за два роки.

За словами одного з власників такого транспорту на ім’я Мохаммед Шафі, він тюнінгує свою машину з того часу, коли йому було 12 років, починав разом з батьком.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Интер и Ювентус забили восемь голов на двоих в ничейном поединке

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua