Goodnews.ua


Чому німці радять купувати авто до 1988 року випуску

Июнь 22
10:00 2019

Bloomberg опублікував цікавий пост, присвячений думці німців про доцільність покупки старих автомобілів.

Якщо двома словами – німці радять купувати старі автомобілі. Але зовсім не тому, що вони надійнішеі або кращі з якихось інших причин. Суть полягає в іншому – моделі Audi, BMW, Daimler і Porsche до 1988 року випуску за останні 13 років подорожчали в 4-8 разів! Лідер по подорожчання – Porsche 911 старше 30-ти років, який виріс в ціні майже в 10 разів.

На думку німецьких банкірів, класичні автомобілі є альтернативною інвестицією, причому іноді вони можуть бути вигіднішими колекційного вина або картин. Висновок: якщо надумаєте приганяти щось з Німеччини, подивися в бік Ауді, БМВ, Даймлер і Порше 1970-1980-х років. Хто знає, може, через років 10-20 вони виявляться цінніше золота …

Та й, до речі, зверніть увагу на моду в Україні. Зараз БМВ 80-х і інші культові іномарки тих років в хорошому стані стоять аж ніяк недешево, та й сприймаються не як старий мотлох, а як класика в первозданному вигляді.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Игрок Марселя жестко потроллил фанатов Лиона после победного дерби

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua