Goodnews.ua


Чому не слід їздити з недокачаними шинами

Декабрь 30
14:00 2018

Тиск в колесах слід контролювати.

Їзда на недокачанних покришках може привести до згубних наслідків, повідомляє PolitekA.

1. Чим різниця тиску в шинах більше рекомендованої, тим небезпечніше пересуватися на такому автомобілі.

2. При недокачанних шинах знижуються динамічні характеристики і погіршується рульове управління автомобіля. Розігнатися і керувати авто стає складніше. Під час виконання маневру, машина на недокачанних шинах, втрачає стійкість і гірше утримує траєкторію. Автомобіль може повести себе непередбачувано в аварійній ситуації.

3. Спущені шини знижують ефективність гальмівної системи, що призводить до збільшення гальмівного шляху. Особливо це стає помітно на мокрій і слизькій дорозі.

4. недокачанних шини, в умовах інтенсивного дорожнього руху, можуть розірватися. Також, під час довгих поїздок посилюється знос шин. На таких покришках небезпечно їздити по поганих дорогах, оскільки будь-яка купина або яма може спровокувати розрив шини.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Эрнандес хочет остаться в Милане, но получить значительное повышение зарплаты

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua