Goodnews.ua


Чому ми не перші? В Білорусі заборонять продаж російських автомобілів

Июль 14
18:00 2018

Продукція з Росії не проходить за нормами локалізації.

Білоруський ринок закриють для російського автомобілебудування, залишивши тільки вантажівки КамАз. В якості причини повідомляють про те, що товари, випущені в Російській федерації, складаються в основному з імпортних автозапчастин і не проходять за нормами локалізації, передбаченими у рішенні ЄАЕС №72 від 2014 року, яке набуло чинності 1 липня 2018 року. У свій час ці норми було схвалено самою Росією. Про це повідомляє by24.

продукції автопрому між членами ЄАЕС (Росією, Білоруссю, Казахстаном, Вірменією і Киргизстаном) вимагає локалізації не менше 50%, а зварювання та фарбування кузова повинні виконуватися на території включених в список країн.

Але кількість імпортних деталей перевищує всі норми, а в список потрапляє тільки продукція КамАз і білоруський МАЗ. Пощастило тільки продукції з Казахстану, де локалізація виробництва більш масштабна. дозвіл отримають деякі моделі Lada (“Азія-Авто”), Ssang Yong (“Сарыаркаавтопром”), продукція HyundaiTransAuto, DaewooBusKazakhstan, “Ліаз” і деякі моделі “ГАЗ” (“СемАЗ”), а також “КамАЗ-Інжиніринг”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шахтер — Аталанта: где смотреть матч Лиги чемпионов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua