Goodnews.ua


Бюджетні автомобілі з дуже надійними двигунами

Октябрь 06
19:27 2019

Фахівці відзначають, що автомобілісти в першу чергу звертають увагу не на потужність моторів, а на їх надійність і економічність.

Автоексперти назвали бюджетні автомобілі, які можуть похвалитися надійними двигунами. Всього фахівці виділили п’ять моторів.

На першому місці виявився 1,6-літровий 8-клапанний двигун Renault з індексом K7M, який встановлюється на Logan і Sandero. Крім цього надійним вважається 16-клапанний мотор K4M, що розташовується під капотами таких моделей, як Kangoo, Logan, Duster і Megane.

Друга сходинка дісталася мотору Mitsubishi з індексом 4G63, який випускався в 1980-2000-і роки. Його «спадкоємцями» є 2-літрові G4KD (Kia / Hyundai) і 4B11 (Mitsubishi) – Kia Serato, Optima, Sportage, Hyundai Elantra, ix35, Sonata, Mitsubishi Lancer і Outlander.

Замикає трійку лідерів агрегат від Opel з індексом Z18XER. Таким мотором оснащуються Opel Astra, Zafira, Insignia і Vectra. Експерти також виділили 1,8-літровий R18A і 2-літровий R20A, які стоять під капотами Civic, Accord CRV і Stream.

У представлений список також потрапив сучасний двигун M4R, побудований на базі 2-літрового двигуна Renault / Nissan MR20DE зразка 2005 року. Його можна побачити на Nissan Qashqai, Renault Clio, Megane і Scenic.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

США опрацьовують можливості, щоб Україна отримала пакет допомоги якнайшвидше — Пентагон

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua