Goodnews.ua


Bentley Continental GT отримав незвичну версію

Сентябрь 26
23:22 2019

Тюнінг-ательє Arden Automobilbau GmbH з Німеччини представило пакет доопрацювань для Bentley Continental GT / GTC, який включає в себе карбонові кузовні панелі, колеса з магнієвого сплаву і титанову вихлопну систему, пише Автотема з посиланням на ТМ.

Комплект кузовного обважування для Bentley Continental GT виготовлений з карбону і включає в себе розширені на 50 мм передні і задні крила, спойлер, повітрозабірники на капоті, бічні спідниці і дифузор. Для доповнення образу встановили 22-дюймові колеса Zelem Two Magnesium. Додатково ательє може виготовити новий інтер’єр з панелями з матового алюмінію, карбону і пластику, покритого спеціальним лаком.

Доробки Continental GT в технічному плані обмежилися установкою титанової вихлопної системи. Як стверджують тюнери, це призвело до збільшення потужності двигуна на 10%.

Нагадаємо, стандартний 6,0-літровим W12 генерує 635 к.с. і 900 Нм крутного моменту.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

На Київщині ППО працює по ворожих дронах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua