Goodnews.ua


Автомобілістів попередили про повернення техогляду

Август 03
18:36 2020

Обов’язковий технічний контроль (ОТК), або як його частіше називають одним словом – «техогляд», невдовзі може запрацювати і в Україні, й не лише для комерційного транспорту чи вантажних авто, а для усіх видів транспортних засобів. Проєкт закону, розроблений Мінінфраструктури, був винесений на громадське обговорення ще навесні цього року, й усі охочі могли висловити свої зауваження та пропозиції до цього документа, пише AUTO.RIA.com.

Щоб цей проєкт став законом, він має бути схвалений Кабміном, зареєстрований у Верховній Раді та схвалений народними депутатами. Як справи з цим документом, ми поцікавились у Міністра інфраструктури України, Владислава Криклія:

«Зараз проєкт допрацьовується фахівцями МІУ з урахуванням отриманих пропозицій від громадськості, профільних асоціацій та учасників ринку, які взяли участь в обговоренні. Після затвердження Урядом, документ планується зареєструвати у Верховній Раді на початку четвертої сесії Парламенту, тобто цієї осені. Політична воля для цих рішень теж є».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Валлин предсказал победителя реванша Усик — Фьюри

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua