Goodnews.ua


Автомобіль за $400-500 в Україні – вже реальність

Январь 09
08:00 2019

Паралельно з масовою легалізацією «євроблях» йде і інший процес: від багатьох авто на тимчасове ввезення їх «власники» намагаються позбутися всіма правдами і неправдами. І виявилося, що стати власником іномарки в Україні можна вже за $400-500. І такі авто навіть на ходу! AUTO-Consulting з’ясував подробиці.

Пропозиції на сайтах автопродаж сьогодні можна розділити на кілька категорій. За (від) $100 зазвичай продають документи на авто. Або – автомобіль на документи. За (від) – $200 – старі радянські «Москвичі» і «Запорожці», а також те, що залишилося від ВАЗів. За (від) – $300 – іномарки після ДТП. Але не так давно на цих сайтах з’явилася ще одна категорія машин, під яку зробили окремий розділ – нерозмитнені. І поруч – відразу пропонується калькулятор вартості розмитнення. Ці оголошення часто супроводжують пояснення типу: допоможемо в розмитненні, поставити на облік і т.д. Або – «приженемо таку ж під замовлення».

Не дивлячись на всі старання митних брокерів, далеко не у всіх «євроблях» можна знайти закордонного власника і підтвердити зняття з реєстрації, а також – документально довести митниці мінімальну ціну покупки. А деякі подібні авто ставити на облік в Україні просто невигідно. Вони спочатку купувалися, як тимчасове транспортний засіб, який планували «добити» на наших дорогах. Тому, платити за нього штраф в 8500 грн., та ще й митні збори – немає ніякого сенсу. Ось і доживають такі авто свій вік або в Україні, або в прикордонних зонах Польщі, Угорщини та інших, що межують з Україною, країнах Європи.

Але ті, хто не хоче втрачати ні копійки, намагаються щось отримати за свої ще (майже) живі транспортні засоби. І хтось їх купує. Швидше за все, як донорів для вже наявного автомобіля. Так, за інформацією AUTO-Consulting всього за $100 тільки сьогодні було продано BMW 525 1998 р з пробігом 250 тис. км.

Але є й інші пропозиції. Наприклад, Citroen Jumper пасажирський 2001 г. 2 л. дизель 222 тис. км. – $110. Mazda 323F 2 л дизель, 407 тис. км. – $ 114.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Фибромиалгия: 10 способов проявления — health info

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua