Goodnews.ua


Альтернатива «євробляхам»: де можна вигідно купити автомобіль

Май 28
12:00 2018

В Україні продається більше вживаних авто, аніж нових. Так, в першому кварталі 2018 року частка вживаних авто, які вперше надійшли в Україну з-за кордону, становила 57%. А це 24 тисячі легкових автомобілів. Мабуть, ще більше в’їхало в нашу країну “авто на бляхах” без розмитнення, однак точної статистики таких машин не ведеться.

Найбільше вживаних автомобілів в Україну везуть з Європи – це природно. Авто “під розмитнення” везуть переважно з Німеччини та Франції (а це найбільші за обсягами ринки), а також з Італії, Бельгії, Швейцарії. Серед найпопулярніших моделей – Volkswagen Passat та Golf, Renault Megane, Skoda Octavia, Opel Astra та Insignia. Загалом це автомобілі 2010-2015 років виготовлення, хетчбеки та універсали переважно європейських марок та з дизельними двигунами.

Крім того, за перші три місяці 2018 року в Україні ввезли 4,2 тисячі авто зі США. Переважно це пошкоджені в ДТП чи втоплені машини, які дешевше відновити в Україні, аніж в Америці. Частіше всього імпортують седани чи позашляховики 2012-2016 років виготовлення з бензиновими двигунами. Популярні моделі – Ford Fusion (Mondeo), Toyota Camry, RAV-4, Hyundai Sonata, VW Passat, Nissan Rogue (X-Trail), Honda Accord, CR-V, BMW 5-, X5, Mercredes-Benz C-класу.

Як не дивно, але в Україну імпортують вживані авто навіть з таких далеких країн, як Південна Корея та Японія. Звичайно, не настільки масово, однак такий бізнес існує. Привозять зазвичай автомобілі місцевих брендів.

З Об`єднаних Арабських Еміратів раніше везли багато позашляховиків, однак сьогодні їх популярність значно зменшилась.

Мало хто їздить за авто з-за кордону самостійно. Більшість людей замовляють їх в Україні, а посередники організовують весь процес – вибору, доставки та розмитнення. Зазвичай такий сервіс обходиться покупцеві від 500 до 1500 доларів США.

Джерело: mashyna.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Санкции в действии: В РФ ожидают падения доходов от нефти и газа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua