Goodnews.ua


Альтернатива Богданам і Спринтерам: в Україну можуть хлинути дешеві автобуси з Білорусі

Июнь 13
18:00 2019

Мінський автомобільний завод офіційно запустив продажі вантажних фургонів МАЗ-365022 і мікроавтобусів МАЗ-281040, складальне виробництво яких розгорнулося в Бресті, на вільних площах ВАТ «Брестмаш».

Про це повідомляє Укравтопром з посиланням на прес-службу МАЗ.

Презентація новинок пройшла в Мінську на виставці «БАМАП-2019».

Оголошено і ціни на малотоннажники для місцевого ринку. Так, прайс на вантажний фургон МАЗ-365022 стартує від 56,5 тисячі білоруських рублів з урахуванням ПДВ (близько 720 тис. грн.), а мікроавтобус МАЗ-281040 коштуватиме покупцеві не менше 62 тисяч білоруських рублів (близько 790 тис. грн.), пише Автотема з посиланням на ТМ.

Обидві МАЗовскі новинки є ліцензійними китайськими автомобілями JAC Sunray. Практично вся комплектація для них надходить з КНР. Однак на заводі запевняють, що в їхніх планах на майбутнє значиться серйозне підвищення локалізації виробництва.

Мікроавтобуси МАЗ-281040 і фургони МАЗ-365022 оснащені турбодизельними моторами потужністю 150 «коней», які працюють в парі з «механікою». Обидві машини відповідають класу Євро-5 і, як запевняють на МАЗі, ці машини можуть використовуватися в країнах СНД, ЄАЕС і Україні.

Мікроавтобус вирізняють солідні габарити і місткість. Довжина – 6 метрів, ширина – 2,1, висота – 2,65 м, а колісна база – 3,57 м. Салон можна вибрати самостійно – від вантажного до пасажирського з 16 сидіннями, не рахуючи місця водія. Для пасажирів встановлені зсувні двері. У базовий комплект входять комфортабельні сидіння з регулюванням нахилу спинки, кондиціонер, круїз-контроль і магнітола. Передбачені також задній парктронік і електронна система розподілу гальмівних зусиль.

Вантажний фургон в свою чергу включає суцільнометалевий кузов і інтегровану в нього раму. Вантажопідйомність автомобіля становить 1430 кг, а максимальна маса – 4 тонни. У стандартну комплектацію включені кондиціонер, парктронік, круїз-контроль і повний електропакет: привід дзеркал, електричні склопідйомники і центральний замок.

Як повідомили представники МАЗу, весь проект з виробництва малотоннажників повністю реалізований за рахунок власних коштів підприємства.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Лидеры Милана пропустят матч с Наполи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua