Goodnews.ua


7 якісних автомобілів з Німеччини, кожен з яких кращий в своєму класі

Август 31
14:39 2019

У Німеччині робиться велика кількість добротних автомобілів. Однак навіть серед рівних завжди є кращі. Вибрати один або кілька машин навіть всередині свого класу завжди дуже важко. Проте, на сьогоднішній день хотілося б виділити серед інших саме перераховані тут моделі. Подивимося ж на те, що може запропонувати автомобільна промисловість Німеччини.

1. Volkswagen Golf – кращий сімейний

З роками ця модель придбала динамічний вид, не розгубивши при цьому своєї солідності. Останні модернізації значно поліпшили технічну складову авто. Завдяки використанню модульної системи авто стало набагато легше. Похвалити варто і відмінний оцинкований кузов, який за заявою виробників прослужить вірою і правдою не менше 12 років. Кращий мотор, який можна знайти під капотом Volkswagen Golf – це 1.4-літровий 140-сильний агрегат.

2. BMW X5 – кращий кросовер

На сьогоднішній день серед усіх кросоверів з Німеччини хотілося б в першу чергу виділити ось цей. Зустрічається в 7 і 5-місних комплектаціях. Не найбільш великий багажник легко компенсується відмінним салоном, а також висококласною обробкою внутрішнього простору. Машину можна буквально «напхати» корисними гаджетами і аксесуарами. Найчастіше обладнується 2-літровим 218-сильним дизелем, який працює разом з 8-ступінчастою механікою.

3. Volkswagen Touran – кращий мінівен

Місткий фургон зовсім не обов’язково повинен виглядати відверто дивно. Кращим підтвердженням тому є Volkswagen Touran, автомобіль, який поєднує в собі високий рівень комфорту, привабливість дизайну і при цьому не втрачає своєї практичності. Машина буде чи не найкращим придбанням для сім’ї у якій є дача. Дах цієї «конячки» може бути використано для установки додаткового багажника.

4. Mercedes A-Klasse – кращий «компакт»

Потрібен автомобіль для великого міста? Тоді слід обов’язково придивитися до такої зручної та економічної машини, як Mercedes A-Klasse. Машина ідеально підходить для тих, хто повинен виглядати респектабельно.

5. Audi A3 – кращий «мікро»

На ринку надкомпактних автомобілів дане творіння Audi не раз і не два було визнано кращим в світі. Після недавнього рестайлінгу А3 став виглядати ще краще, ніж раніше. Надійний кузов в купе з непоганим 2-літровим двигуном стануть втіхою для кожного автомобіліста. Крім того, автомобіль ще і досить економічний. На «сотню» машина з’їдає близько 4.3 літрів палива.

6. Audi A6 – кращий бізнес-клас

Якщо цікавить щось більш презентабельне і офіційне, то варто поглянути на Audi A6. Новітня система навігації, численні аксесуари, сучасна система безпеки, бортовий комп’ютер, кращі матеріали в обробці – це далеко не всі блага, які чекають щасливого власника даної моделі. У кращій збірці автомобіль оснащується 5-літровим 580-сильним мотором.

7. Mercedes-Maybach S600 – найкращий преміальний

Нарешті, варто згадати про Mercedes-Maybach S600, який на сьогоднішній день можна вважати найкращим преміальним автомобілем з Німеччини. Вишуканий стиль, кращі матеріали в обробці салону, численні аксесуари і широкі можливості по комплектації. Є навіть міні-холодильник для шампанського! Найдорожчий варіант автомобіля оснащується 12-циліндровим мотором на 6 літрів. Віддача агрегату становить 530 «конячок».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У Португалії запровадять нову систему видворення нелегалів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua