Goodnews.ua


5 найбільш безпечних компактних кросоверів

Июнь 15
17:00 2019

По всьому світу покупці все частіше вибирають компактні кросовери, вважаючи за краще їх хетчбекам і седанам. Автомобіль SUV-сегмента цінують за практичність, невеликі розміри, гарну оглядовість і більш високу безпеку. Розповімо про п’ять компактних кросоверів, які можна вважати найбільш безпечними.

Журналісти проаналізували результати краш-тестів двох американських відомств: Національного управління безпекою руху на трасах (NHTSA) і Страхового інституту дорожньої безпеки (IIHS). У цих випробуваннях моделюють всілякі аварійні ситуації, а критерії оцінки досить суворі. У підсумку, експерти відібрали п’ять компактних кросоверів 2019 модельного року, які продемонстрували найвищий результат.

Новий кросовер Honda HR-V поряд з містким салоном і надійною керованістю може похвалитися хорошими показниками безпеки. Починаючи з комплектації EX і вище, автомобіль оснащений комплексом електронних асистентів, в який входить автоматичне екстрене гальмування, адаптивний круїз-контроль і система контролю рядності руху. Крім того, модель отримала високу оцінку за роботу фар головного світла, що важливо для пересування вночі.

Кросовер Hyundai Kona має досить скромне оснащення, але виграє за рахунок хорошої керованості і бадьорих силових агрегатів. Це безпечний і практичний автомобіль для початківця водія або будь-якого, кому досить машини довжиною 4 165 мм (колісна база – 2 600 мм) з багажником місткістю 361 (1 143) л.

Lexus UX виділяється на тлі конкурентів сміливим дизайном, а в салоні покупців чекають вишукані матеріали обробки. Модель також з успіхом пройшла всі краш-тести, але не удостоїлася найвищої нагороди тільки через фари, які заробили оцінку «добре».

Як і всі Volvo, XC40 оснащений численними системами безпеки, включаючи систему екстреного автоматичного гальмування City Safety з функцією виявлення пішоходів, велосипедистів, транспортних засобів і великих тварин. У стандартну комплектацію входить автоматична система контролю рядності і багато іншого. Напівавтономна система Pilot Assist, пропонована в пакеті Convenience, складається з адаптивного круїз-контролю з функціями зупинки і початку руху, а також центрування в займаній смузі.

Завершує ТОП-5 найбільш безпечних компактних кросоверів Subaru Crosstrek. Автомобіль відрізняється прекрасними позашляховими якостями, містким салоном і багажником, а також простий у використанні медіасистеми. Фірмовий комплекс систем безпеки EyeSight з адаптивним круїз-контролем і системою утримання смуги руху вважається одним з найбільш корисних комплексів такого роду на ринку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Загарбники вдруге за день обстріляли Білозерку на Херсонщині, постраждав чоловік

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua