Goodnews.ua


5 автомобілів з надійними двигунами – довго служать і рідко ламаються

Июнь 16
14:33 2021

Кожному автолюбителю хочеться, щоб його «залізний кінь» прослужив йому якомога довше – і це абсолютно нормально. Однак серед величезного розмаїття машин на сучасному ринку непросто вибрати модель довговічного автомобіля. Сьогодні ми вам в цьому допоможемо. Не секрет, що найнадійнішими і довговічними є машини з Німеччини і Японії. Однак і серед них є свої лідери, про яких зараз і піде мова, пише UaMotors.

Audi A4

Дуже надійний «німець». Навіть куплений з рук, він може «пробігти» 700 000 км і більше. Правда, виробник новому автомобілю гарантує всього лише 350 000 км, але зате це така гарантія, про яку взагалі не варто турбуватися: автомобіль це число кілометрів проходить непомітно і без всяких проблем. А потім може ще раз стільки ж і навіть більше того.

Toyota Camry

Навіть якщо ви придбали стару «Камрі», якій 10-15 років, вона в будь-якому випадку може прослужити вам досить довго при грамотному обслуговуванні. Цей автомобіль відрізняється не тільки надійністю двигуна, але також і довговічними гальмами і підвіскою високої міцності. Є в ньому невеликі недоліки, як то: сторонні шуми в салоні і його погана шумоізоляція, але заради переваг Toyota Camry з цим дріб’язком можна і змиритися.

Honda Civic

І знову привіт з Японії! Машина з найвищим ступенем керованості, а про її надійність і говорити не доводиться. Але ми, все-таки, скажемо. Заводська гарантія пробігу – 350 000 км, але ж це тільки гарантія! Насправді цей потенціал у цього автомобіля набагато більше. При гарному догляді на ньому можна проїхати не тільки півмільйона кілометрів, але і набагато більше.

Skoda Octavia

Ще один автомобіль-довгожитель, майже «німець» з Чехії. При дбайливому використанні його можна експлуатувати безперервно понад 15 років без найменшої шкоди для його «здоров’я». З цієї причини «Октавія» користується величезним попитом не тільки у автолюбителів, а й у таксомоторних компаній, що тільки підтверджує її надійність.

Volkswagen Polo

Цього «пана» особливо представляти не треба – надійність цього автомобіля придбала легендарний статус. Щасливий володар цієї машини з моменту придбання буде їздити на ній рівно стільки, скільки зможе її вміло обслуговувати і берегти. Тому гарантійного пробігу не вказуємо.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Саутгейт прокомментировал выход сборной Англии в полуфинал Евро-2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua