Goodnews.ua


3 міста, де зникнуть маршрутки

Май 01
11:00 2019

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що в 2019 році Кабмін почне прибирати маршрутні таксі по всій Україні. Уряд планує цілеспрямовано знищити маршрутки у всіх великих містах країни. Цей тип транспорту повинні замінити великі автобуси та інший громадський транспорт.

«Альтернативи великим автобусам у великих містах немає. Маршрутки повинні зникнути в Києві, Дніпропетровську та Харкові… Вони не мають права на життя», — заявив Володимир Омелян.

Міністр нагадав, що з 1 січня в Україні припинив дію мораторій на перевірки транспортних підприємств. З нового року чиновники оцінюють не тільки автомобілі, але також автобази і водіїв. Виявивши порушення, контролююче відомство зможе закривати компанії.

Тим часом, у Львові на маршрутки виділили 17,8 мільйона гривень. Всі кошти направлені з Управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури в якості внесків у статутний капітал ЛК АТП №1. Таке розпорядження 10 квітня 2019 року підписав мер Львова Андрій Садовий.

З 1 травня на українських водіїв чекає цілий ряд нововведень щодо техогляду автомобіля. Ці зміни допоможуть позбутися від фальсифікації протоколів на СТО.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Барселону оштрафовали за баннер болельщиков с намеком на нацистское приветствие

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua