Goodnews.ua


25 нових фургонів KrAZ возитимуть хліб в Україні

Апрель 04
11:00 2019

Як стало відомо, в лютому-квітні 2019 року група компаній АІС здійснила поставку 25 одиниць хлібних фургонів Салтівському хлібозаводі (ТМ Короваєво).

Серед поставленої автомобільної техніки хлібні фургони на 96 і 120 літаків українського виробництва KrASZ (ПО «Авто-Холдинг», м.Кременчук), пише Автотема з посиланням на SpecMachinery.com.ua.

Вантажна частина фургона розділена на відсіки, укомплектовані напрямними для літаків. Кількість відсіків конструюється за бажанням клієнта. Зовнішня обшивка фургона — композитна панель з утеплювачем, окантовка виготовлена ​​з алюмінію, використовується оцинкована фурнітура.

Фургони для перевезення хлібо-булочних виробів можуть бути виготовлені як на базі, легких комерційних, так і середньотоннажних автомобілів.

Автомобілі планується використовувати по всій території України.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Центральній МСЕК дали на перевірку майже 19 000 рішень про інвалідності — майже всі вона лишила в силі

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua