Goodnews.ua


10 вживаних автомобілів, які майже не ламаються

Январь 10
23:07 2021

Надійність – мабуть, одна з головних характеристик машини. Особливо важливим цей показник стає при покупці вживаної машини. Кращих в питаннях надійності взялися визначати британці з видання What Car?.

Топ-10 найнадійніших машин з цього рейтингу – далі в добірці.

10. Volkswagen Touareg (2010-2018)

І на десятій сходинці «німець». «Туарег» другого покоління дійсно виявився вкрай вдалою машиною. У нас він був одним з лідерів продажів серед преміальних кросоверів. І все ще до нього проявляють великий інтерес на вторинному ринку. І до надійності кросовера нарікань небагато.

9. Honda Jazz (випуску 2008 – 2015)

Не найпопулярніший на нашому ринку, але дуже популярний в Британії автомобіль. Але навіть у нас на вторинному ринку можна відшукати машини другого покоління. І проблем з ними бути не повинно. «Джаз» займає заслужене місце в цьому рейтингу.

8. Honda CR-V (2012 – 2018)

Японський кросовер поступається німецьким конкурентам в їздових дисциплінах, але перемагає їх в надійності, чим і заслужив місце в рейтингу.

7. Honda Civic (2012 – 2017)

Civic – можна сказати символ марки Honda. Зараз випускається вже десяте покоління моделі. У рейтинг потрапила попередня, дев’ята, генерація.

6. Lexus RX (2009 – 2016)

Поява «Лексуса» в цьому рейтингу була цілком очікувана. Адже «Лексус» – це «Тойота», а вони не ламаються. Стереотип? Можливо, але наявність моделі RX його тільки підкріплює.

5. Seat Leon (2013 – теперішній час)

«Леон» третього покоління побудований на одній платформі з Volkswagen Golf. Загальна у них не тільки платформа, а й … Напевно, легше перерахувати, що у них не загальне. Але ось Golf чомусь в цей рейтинг не потрапив. Чудеса, та й годі.

4. Mitsubishi ASX (2010 – теперішній час)

ASX досить бадьоро вийшов на вітчизняний ринок, але потім втратив свою спритність і начисто програв конкурентам з «Рено» і «Ніссан». Продажі виявилися настільки обтяжуючими, що модель пішла з ринку в 2016 році. А шкода, автомобіль виявляється досить надійним.

3. Audi Q3 (2011 – 2018)

Кросовер від Audi – ще один приклад популярної в Британії машини, яка у нас не надто йде. Все-таки ринки різні. Але ось надійність цього автомобіля беззаперечна.

2. Lexus CT (2011 – теперішній час)

“Лексус” є справжнім підтвердженням тому, що гібридна машина може бути надійною. Ну це ж перелицьована «Тойота Пріус», а «Тойоти» … ну, ви пам’ятаєте.

1. Toyota Yaris (2011 – теперішній час)

Стереотип стереотипом, а «Тойота» на першому місці. І це вже цілком об’єктивне підтвердження того, що вони таки не ламаються.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Будет бегать весь чертов вечер»: Тайсон рассказал, что ждет Пола в их бою

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua