Goodnews.ua


10 найпопулярніших марок авто в інтернеті

Февраль 05
00:19 2021

Японський автовиробник Toyota нещодавно повернув собі титул найбільш продаваного автомобільного бренду в 2020 році відібравши перше місце у Volkswagen Group, і дослідження тепер показало, що це також виробник автомобілів, якого найчастіше шукають в Інтернеті. Про це повідомляє MMR.

Згідно з дослідженням Compare the Market, Toyota домінувала в онлайн-просторі в 2020 році і була найпопулярнішою серед всіх автовиробників приблизно в 158 країнах, де проводилась оцінка даних. Подробиці дослідження також показують, що Toyota зайняла перше місце серед всіх автовиробників в 55 з 158 країн, за якими здійснювалася оцінка даних. Це було 34,8% від загального числа, що є значним поліпшенням у порівнянні з 17,7% роком раніше.

Навпаки, в 2019 році BMW була найпопулярнішою автомобільною маркою в 118 країнах, але тільки в 34 в минулому році. Однак німецький бренд як і раніше має право хвалитися, якщо об’єднати дані за три роки – 2018, 2019 і 2020 роки.

Серед інших гравців тут Mercedes-Benz, що стримав третю позицію. Такі компанії, як Kia і Ford, зайняли четверту і п’яту позиції, значно поліпшивши свої показники в порівнянні з попередніми роками. Цікаво, що Kia була найпопулярнішим виробником автомобілів в Індії, в той час як Toyota в сусідніх країнах Пакистану, Шрі-Ланки та Бангладеш. Найбільше шукали Mitsubishi в Непалі.

В першу десятку найпопулярніших автомобільних брендів у 2020 році увійшли Volvo, Audi, Honda, Nissan і Renault. І про всяк випадок, якщо вам цікаво, Tesla не фігурує в списку. Можливо, це через дуже нішеву присутність в світі.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Украине прекратили мобилизацию ограниченно годных до 25 лет

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua