Goodnews.ua


10 найбільш недооціненних авто на українському ринку

Декабрь 01
15:32 2020

Названа десятка найбільш недооціненних автомобілів в Україні. Відповідний рейтинг склав MMR, повідомляє ТСН.

Зазначається, що в цьому списку опинилися лише ті моделі, які мають очевидні досягнення. Наприклад, входять до числа найбільш популярних у світі, США чи Європі. Чи продемонстрували найкращі показники в тестах на безпеку.

Відкриває рейтинг Volvo XC40.

У 2018-му кросовер Volvo XC40 було визнано автомобілем року в Європі. Також ця модель отримала декілька електрифікованих версій. І сьогодні XC40 – це один з найпопулярніших гібридів на європейському ринку.

Далі йде Opel Corsa.

Цього року в Україні дебютувала нова Opel Corsa. Але поки що ця модель не користується попитом. Хоча в Європі ця модель входить в десятку найпопулярніших автомобілів. Вочевидь, таке становище моделі пояснюється тим, що довгі роки Opel в Україні перебував в анабіозі.

Продовжує рейтинг Mazda CX-30.

Новий кросовер Mazda – CX-30 – вже встиг прославитися завдяки тому, що в 2019-м став найбезпечнішим автомобілем за всю історію краш-тестів Euro NCAP в категорії «безпека дорослих пасажирів і водія».

Знайшлося тут місце й для Peugeot 208.

Європейці визнали Peugeot 208 кращим автомобілем 2020 року. В Україні ж ця модель ніколи не мала великої популярності. Щоправда, нове покоління, яке наробило галасу в Європі, до нас ще не добралося. Тож, може, з його появою ситуація зміниться.

Замикає першу п’ятірку Honda CR-V.

Honda CR-V – один з найпопулярніших автомобілів в США. А ось в Україні він не користується особливим попитом через високу стартову ціну. Але за ці гроші Honda пропонує добре оснащений автомобіль. До того ж він може мати економічне гібридне «серце».

У другій п’ятірці рейтингу розташувалися наступні моделі:

6. Mercedes A-Class;
7. Ford Fiesta;
8. Toyota Corolla;
9. Subaru Forester;
10. Skoda Scala.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Жирона без Цыганкова уступила Лас-Пальмасу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua