Goodnews.ua


ЗМІ озвучили причини, чому в США та Великій Британії заборонили перевозити літаком техніку

Март 22
17:43 2017

ЗМІ озвучили причини, чому в США та Великій Британії заборонили перевозити літаком техніку
Американські видання, опираючись на свідчення власних джерел серед владних кіл, назвали причину, чому в Сполучених Штатах Америки та Великобританії заборонили перевозити техніку літаком в ручній поклажі, інформує replyua.net з посиланням на ВВС.
Існує версія, що ця заборона пов’язана з припущеннями, які виникли у національних спецслужб щодо терористичних загроз, які можуть виникнути під час рейсів, котрі прямують на територію цих держав. Напередодні в США та Великій Британії повідомили про заборону перевозити такі електронні пристрої, як ноутбуки та планшети. Є інформація, що терористи «Ісламської держави» розробляють наразі нові способи, як можна перевезти літаком вибухові речовини, попередньо заховавши їх в зазначених пристроях. В американській спецслужбі вважають цю інформацію достовірною і тому вирішили перестрахуватись.
Це обмеження буде поширено на 9 авіакомпаній, які здійснюють рейси з 10 аеропортів держав Близького Сходу та Північної Африки. Заборона не буде стосуватись мобільних телефонів та медичних пристроїв пасажирів. Після того, як американські посадовці повідомили про такі міри охорони безпеки, в Великобританії також оголосили про запровадження такої ж норми.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Украине впервые выплатили награду обличителю коррупции

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua