Goodnews.ua


Голова “Самопомочі” оголосив голодування через сміттєву кризу у Львові

Июнь 19
19:22 2017

Голова "Самопомочі" оголосив голодування через сміттєву кризу у Львові

Голова парламентської фракції Олег Березюк оголосив голодування і покинув засідання погоджувальної ради ВР.

Про це інформує “112 Україна”.

“Протестуючи проти знущання над містом, яке є символом свободи, підтримуючи львів’ян, які завжди терпеливі і толерантні до влади, бо вірять у державу і хочуть її бачити, а ця держава в особі центральної влади над ними цинічно знущається. Вимагаючи припинення цього знущання і припинення брехні у державі я, як людина, лікар і народний депутат України, прийняв екстраординарне для себе рішення. Ніколи не думав, що це рішення я буду приймати у ХХІ столітті тут. Я оголошую голодування, підтримуючи львів’ян і протестуючи проти свавілля центральної влади в Україні. В ХХІ столітті, на жаль”, – заявив Березюк.

Зазначимо, голова парламентської фракції нічого не сказав про сміттєву проблему. Разом з тим, сьогодні стало відомо, що влада Львова знову попросила Кабмін і президента України Петра Порошенка запровадити в місті режим надзвичайної ситуації через сміття, яке не вивозиться.

Зазначимо, 29 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі загорілося сміття. Під час ліквідації пожежі під завалами опинилося і загинуло четверо людей – троє пожежників та один комунальник.

Нагадаємо, 30 січня, Апеляційний суд Львова заборонив використовувати Грибовицьке сміттєзвалище, зобов’язав Львівську міську раду провести його рекультивацію і знайти земельну ділянку під новий полігон ТВП.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Кабмин одобрил новый вид выплат для переселенцев: детали

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua