Goodnews.ua


Більше жоден “відпускник” не заблукає: Донеччина переходить на українську. ФОТО

Июнь 07
02:57 2017

Більше жоден "відпускник" не заблукає: Донеччина переходить на українську. ФОТО

Громада міста Покровськ Донецької області почала процес переведення вивісок у місті на українську мову. Про це у власному Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Більше жоден "відпускник" не заблукає: Донеччина переходить на українську. ФОТО

” Наразі громада Покровська є лідером процесу переведення інформаційних та рекламних вивісок у місті на українську мову. Громада старається. Бо є розуміння, що інформаційний простір кожного нашого міста має бути сформований так, щоб у людини, яка сюди заїхала, навіть крихти сумніву не виникало, що тут – Україна. У нашій ситуації – це одне із питань безпеки. І щоб різного роду “відпускники і командіровочні” більше ніколи не “блудили” нашими землями. І не “клеїли дурня”, бо кожна вулиця, кожен магазин, кожен парк, чи навіть стовп однозначно буде їм говорити – тут Україна”, – написав він.

Жебрівський додав, що зі свого боку, влада буде всіляко підтримувати такі ініціативи громад.

“30 мільйонів гривень отримає на розвиток інфраструктури місто Донецької області, яке першим повністю переведе усі інформаційні та рекламні вивіски на українську мову. У тому числі й таблички із назвами вулиць” – додав голова Донецької ОВЦА.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Сибіга провів телефонну розмову із Держсекретарем США

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua