Goodnews.ua


Відтепер Ford Kuga доступна з новим двигуном і ще привабливішою ціною

Июнь 02
20:29 2017

«Новий Ford Kuga пропонує найсучасніший функціонал і технології, які допоможуть водіям залишатися на зв’язку у дорозі, а також почуватися комфортно, безпечно та стильно», — зазначив Олексій Чайка, бренд-директор Ford компанії «Віннер Імпортс Україна». «Новий дизайн надав Kuga свіжого, сучасного вигляду, а інформаційно-розважальна система SYNC 3 в топовій комплектації дозволяє водіям почуватися одним цілим зі своїм авто та керувати під’єднаними до системи приладами безперервно».

До вже існуючих передньопривідних комплектацій Тренд з бензиновим двигуном 1,5 EcoBoost 150 к.с. та дизельним 2,0, потужністю 150 к.с., додається нова комплектація з бензиновим двигун 1,5 EcoBoost, потужністю 120 к.с.

Ford Kuga

Ford Kuga в новій комплектації окрім стандартних опцій, поширених у автомобілям цього класу, має значну кількість сучасних опцій, серед яких система запобігання перекиданню, система екстреного гальмування, асистент рушання під гору, система контролю розгойдування причепа, додатковий електричний опалювач і розетка на 12V; а також додаткова кількість подушок безпеки, окрім стандартних передніх, у новій Кузі є бокові подушки для водія та пасажира, бокові шторки безпеки (передні та задні), передні подушки для колін водія та багато іншого.

Витрати пального від 5,4 літри (показник за містом), а в комбінованому режимів 6,3 літри.

Ціна цієї комплектації становить 555,300 грн. (ціна розрахована за курсом на 31 травня 2017 року).

Широка лінійка комплектацій нового кросовера Форд Куга складається з комплектації Тренд і окрім 120 сильного двигуна пропонуються 150 сильний 1,5 літровий бензиновий Екобуст та 2,0 літрів дизельний 150 сильний агрегат.

Наступна комплектація — «Бізнес», де окрім збільшеної кількості пакетних опцій, передьного приводу та 1,5 Екобуст ( 120 к.с.) і 2,0 (150 к.с) двигунів, додається на вибір ще один дизельний 2,0 (150 к.с.) двигун з повним приводом і автоматичною або механічною трансмісіями.

Ford Kuga

І замикає лінійку комплектацій — комплектація Титаніум, яка багата на опції та оздоблення салону. Ця версія доступна з дизельним 2,0 (180 к.с.) двигуном, повним приводом і автоматичною коробкою передач.

Ford Kuga

Більше про Ford Kuga та комплектації дізнайтеся у найближчого дилера або на сайті www.ford.ua

Записатися на тест-драйв

Запись Відтепер Ford Kuga доступна з новим двигуном і ще привабливішою ціною впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Іран тимчасово скасував усі авіарейси в країні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua