Goodnews.ua


Українські атаки продовжують підривати військовий потенціал РФ у Криму — британська розвідка

Октябрь 17
13:41 2024


Українські атаки продовжують погіршувати військовий потенціал Росії на анексованому півострові Крим.

Як передає Укрінформ, про це у соцмережі Х повідомило Міністерство оборони Великої Британії із посиланням на дані розвідки.

У зведенні аналітики згадали про нещодавню атаку української армії по морському нафтовому терміналі у Феодосії. Раніше у березні цей термінал зазнав українського удару безпілотниками, зауважують у розвідці Британії.

Там додали, що цілі в Криму, уражені Україною у 2024 році, також включали системи ППО, аеродроми, командні центри, військово-морські та логістичні об’єкти та переправу через Керченську протоку.

«Українські атаки продовжують поступово погіршувати російський військовий потенціал на Кримському півострові», – підсумували у британському Міноборони.

Читайте також: Майже 90% громадян вважають, що Крим мають повернути під контроль України

Як повідомлялося, уночі 7 жовтня Сили оборони України завдали успішного удару по морському нафтовому терміналу у Феодосії. Після цього в місті був введений режим «техногенної надзвичайної ситуації».

14 жовтня соцмережі повідомили, що нафтобаза у Феодосії, уражена Силами оборони України, майже повністю знищена. Пожежу на ній гасили майже тиждень.

Фото: Planet Labs

Share

Статьи по теме

Останні новини

Росіяни обстріляли Марганець, троє поранених

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua