Goodnews.ua


Ворог збільшив використання снарядів із КНДР на Харківщині — військові

Октябрь 09
09:54 2024


Ситуація на Харківському напрямку залишається складною, відзначається більш активне використання російськими військами снарядів північнокорейського виробництва.

Про це в Телеграмі повідомляє ОТУ «Харків», передає Укрінформ.

«Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною… Протягом минулої доби відбулося 4 бойові зіткнення в районі Стариці та Вовчанська. Російські окупанти завдали 4 авіаударів з використанням 7 КАБів. Завдали 32 ударів дронами-камікадзе. Здійснили 262 обстріли позицій захисників України», — йдеться в повідомленні.

За даними військових, у районі Глибокого ворог продовжував ротацію особового складу на передових позиціях, вишукуючи нові маршрути пересування.

Поблизу Стариці окупанти намагалися поповнити особовий склад на передових позиціях, однак унаслідок вогневого ураження, завданого Силами оборони, зазнали втрат і відмовилися від виконання завдань.

Крім того, у Вовчанську здійснювалося поодиноке переміщення особового складу ворога з метою проведення логістичного забезпечення та поповнення втрат.

«Відмічено збільшення використання армією РФ снарядів виробництва Північної Кореї», — заявили в ОТУ «Харків».

Читайте також: За добу на фронті 172 боєзіткнення, на Курахівському напрямку ЗСУ зупинили 40 атак

За його даними, втрати ворога на Харківському напрямку становили 64 особи, 19 одиниць техніки, 21 укриття для особового складу та 1 місце зберігання боєприпасів.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ у живій силі з 24 лютого 2022 року по 9 жовтня 2024 року становлять близько 664 тисяч 120 осіб, зокрема за останню добу 1150 чоловік. 

Фото: Костянтин Ліберов

Share

Статьи по теме

Останні новини

Ванат — об атмосфере в сборной Украины: Уже скучаю по Бражку

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua