Goodnews.ua


Захисні стрічки: переваги використання

Июнь 24
16:21 2024

Клейкі стрічки — це широка категорія продукції різного призначення. Загалом це гнучкий матеріал з шаром клею на одній або обох сторонах. Залежно від виду вони призначені для кріплення, маркування, захисту від забруднень, герметизації, нанесення на слизькі поверхні тощо.

Захисні клейкі стрічки: типи та функції

Клейкі стрічки виготовляють з різних матеріалів, що визначає сферу їх застосування. Клейкі стрічки можуть мати за основу:

  • папір;
  • полімери;
  • тканину;
  • алюмінієву фольгу.

Стрічки з паперу призначені для виконання малярних робіт. Вони надійно захищають поверхню від фарби та легко видаляються без залишків клею. Також їх можна використовувати для маркування.

Пакувальні стрічки в основному роблять з поліпропілену та поліетилену. Ці матеріали відрізняються міцністю та стійкістю до вологи. Вони можуть бути прозорі та різнокольорові. Другий варіант можна використовувати для маркування або створення різноманітного декору. Для обмотки та електроізоляції кабелів та проводів застосовують клейкі стрічки з полівінілхлориду.

Під час ремонтних та монтажних робіт нерідко виникає необхідність у застосуванні армованих стрічок. Вони мають тканинну основу, посилену армованими волокнами. З особливо міцними та стійкими до розтягування є стрічки з гофрованої тканини. Вони підходять для, кріплення тяжких речей.

Металеві стрічки з алюмінієвою основою — стійкі до високих температур та дії агресивних речовин. Їх використовують з метою теплоізоляції, герметизації, під час ремонтних робіт.

Захисні стрічки Heskins: особливості асортименту

Лідерські позиції у галузі виробництва захисних стрічок займає британський бренд Heskins. Його продукція має широку сферу використання. Ці ефективні та безпечні вироби застосовують для побутових потреб, під час будівництва та ремонту, для здійснення автотюнінгу.

Використання клейких стрічок є одним з найзручніших способів кріплення та монтажу різних предметів. В багатьох випадках — це чудова альтернатива клепанню. Надміцні перманентні двосторонні стрічки Heskins демонструють високі показники адгезії з поверхнею. Вони підходять для склеювання скла, пластику та інших матеріалів, зменшують шум і вібрацію.

Клейкі стрічки — це найпростіший спосіб нанесення маркування. Для місць з недостатнім освітленням варто обирати вироби з люмінесцентним ефектом. Аксесуари цієї категорії від Heskins можуть заряджатися від природного і штучного світла. Вони відмінно виконують свою функцію з освітлення дверних ручок, затемнених ділянок меблів, сходів, поворотів тощо.

Використання захисних стрічок з протиковзним ефектом дає можливість суттєво зменшити ризик отримання травм на порогах, сходах, драбинах. Ці вироби варто клеїти на лінолеум чи кахельну підлогу у ванній кімнаті, душовій кабіні, басейні та кухні. Поверхня таких стрічок може бути абразивною або м’якою. Обидва варіанти ефективно виконують свою основну функцію зі створення протиковзкого покриття.

Вся продукція Heskins відрізняються довговічністю експлуатації та стійкістю до механічних пошкоджень, впливу вологи та ультрафіолету. Завдяки надійній адгезії з поверхнею під них не потрапляє бруд, а сама стрічка легко миється. Також до переваг стрічок можна віднести функціональність та простоту використання. За необхідності стрічку можна зняти з допомогою будівельного шпателя або потужного фена.

Замовити оригінальні захисні стрічки Heskins можна на сайті магазину NanoMarket. Ми здійснюємо прямі поставки безпосереднього від виробника, що гарантує якість продукції.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Міжнародне інформагентство AFP заявило про кібератаку

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua