Goodnews.ua


Чарльз III вирішив виселити Меган і Гаррі з їхньої королевской резиденции

Март 02
13:29 2023

Король Великої Британії Чарльз III вирішив виселити принца Гаррі та Меган Маркл з їхньої королівської резиденції Фрогмор.

Про це повідомляє The Sun.

За інформацією журналістів видання, за кілька днів після виходу скандальних мемуарів принца Гаррі «Запасний» Букінгемський палац надіслав герцогам Сасекським повідомлення про виселення їх із котеджу Фрогмор. Повідомляється, що Чарльз III хоче, щоб резиденцію Меган та Гаррі тепер зайняв його молодший брат принц Ендрю. За чутками, останній пручається переїзду, але при цьому стверджується, що Сассекси в будь-якому випадку змушені будуть покинути Фрогмор.

«Це, безумовно, означає кінець перебування Гаррі та Меган у Великій Британії», — заявив інсайдер журналістам.

Повідомляється, що зараз принц Гаррі та Меган Маркл думають над тим, як вивезти речі з котеджу Фрогмор та відправити все до їхнього будинку до Монтесіто, штат Каліфорнія.

Frogmore Cottage — це будинок із 10 спальнями на території Віндзорського замку. Це був весільний подарунок покійної королеви Єлизавети II своєму онуку Гаррі та його дружині Меган Маркл. Отримавши його, Сассекси заявили, що «їхня родина завжди матиме місце, яке можна назвати будинком у Сполученому Королівстві». Перш ніж переїхати до нової резиденції, вони зробили ремонт вартість £2,4 млн., але прожили в ній лише 6 місяців, після чого зі скандалом залишили Велику Британію.

Статьи по теме

Останні новини

Шедевральный гол Дурана в обзоре матча Астон Вилла — Бавария

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua