Goodnews.ua


У Китаї глядачі прийшли на прем’єру фільму «Аватар: Шлях води» у протиковидних костюмах

Декабрь 18
20:36 2022

У Китаї глядачі прийшли на прем’єру фільму «Аватар: Шлях води» у протиковидних костюмах на тлі різкого зростання кількості смертей від коронавірусу.

Про це повідомляє The China Project.

Знімок із кінотеатру зробив користувач китайської мережі Weibo (аналог Twitter), після чого фотографія поширилася інтернетом. «Люди готові піти на все, щоб подивитись «Аватар». Це божевілля», — написали у коментарях.

Прем’єра «Аватар: Шлях води» відбулася в Китаї 16 грудня. У країні продали попередніх квитків на $22,2 млн, а загальні касові збори, ймовірно, перевищать $430,2 млн. Глядачі скупили всі квитки, незважаючи на те, що ціна на бронювання зросла до $57 перед виходом фільму.

На початку цього року Китай опустився на другу сходинку у світовому рейтингу касових зборів, які знизилися на 35% порівняно з попереднім роком. Фільм «Аватар: Шлях води» став одним із небагатьох іноземних фільмів, показаних у китайських кінотеатрах, через жорстку політику «нульової толерантності». На початку грудня після масових протестів уряд Китаю вирішив послабити заходи щодо боротьби з COVID-19, що призвело до збільшення смертей від коронавірусу.

Інші новини: 

  •  «Аватар 2» перевершив фільми Marvel за якістю спецефектів.
  • Джеймс Кемерон заявив, що вигадав «Аватара» уві сні ще 50 років тому.

Статьи по теме

Останні новини

Что будет с пенсиями по инвалидности после реформы МСЭК

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua