Goodnews.ua


"Венздей" став третім серіалом на Netflix, який подолав позначку у мільярд годин перегляду

Декабрь 14
20:36 2022

Новий серіал "Венздей" стрімінгової платформи Netflix і не думає зупинятися на встановленні рекордів. Хоррор-шоу з елементами чорної комедії американського режисера Тіма Бертона став найпопулярнішим за переглядами серед англомовних серіалів на першому тижні після релізу.

А вже зараз серіал перетнув межу у мільярд годин перегляду, повідомляє портал Yahoo.

Деталі

Раніше це вдавалося лише "Грі в кальмара" та "Дуже дивним справам". Зараз "Венздей" — друге у списку найкращих англомовних шоу на Netflix, поступаючись за підсумками перших 28 днів лише "Дуже дивним справам".

Якщо брати всі шоу стрімінгової платформи сервісу, то статистика за місяць така:

  • "Гра в кальмара" — 1.65 млрд годин
  • "Дуже дивні справи", сезон 4 — 1.352 млрд годин
  • "Венздей" — 1 млрд годин

У шоу Тіма Бертона, Альфреда Гофа та Майлза Міллара є ще сім днів, щоб наблизитися до другого місця. Варто зазначити, що четвертий сезон "Дуже дивних справ" триває довше за "Венздей" — близько 13 години проти 6,8 години.

Попри те, що "Дуже дивні справи" все ж таки попереду "Венздей", у Netflix підрахували, що серіал Тіма Бертона вже подивись у більш ніж 150 мільйонах домогосподарств, тоді як у шоу братів Даффер за перші 28 днів нарахували лише 104 мільйони.

Поки що "Венздей" офіційно не продовжили на другий сезон. Але у фіналі першого головна героїня, яку зіграла американська актриса Дженна Ортега, явно натякає на продовження.

Источник: stars.novyny.live

Share

Статьи по теме

Останні новини

Витаминотерапия при болезнях суставов — health info

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua