Goodnews.ua


Анджеліна Джолі відреагувала на новий роман Бреда Пітта

Ноябрь 19
21:52 2022

Американська актриса Анджеліна Джолі відреагувала на новий роман Бреда Пітта з 29-річною Інес де Рамон.

Про це повідомляє HollywoodLife.

Джерело, близьке до пари, розповіло, що актриса вже звикла до чуток навколо свого колишнього чоловіка і на новину про роман із 29-річною Інес де Рамон відреагувала спокійно: «Анджеліна давним-давно перестала звертати увагу на чутки про Бреда, у неї немає пропускної Можливості. До того ж, її робота з ООН майже постійно перебуває в центрі уваги – так багато людей у ​​кризі по всьому світу. У наші дні вона дуже зайнята, тому коли справа доходить до Бреда, якщо тільки це не пов’язано з їхніми дітьми або юридичними проблемами, у неї немає на це часу», — розповів інсайдер.

Анджеліна Джолі надто зайнята своїми шістьма дітьми, щоб регулярно стежити за колишнім чоловіком та реагувати на нові романи.

Бред Пітт та Анджеліна Джолі одружилися у 2014 році. 2019-го Джолі подала на розлучення, і через три роки їхній шлюб був офіційно розірваний. Колишнє подружжя має шестеро дітей, троє з яких — прийомні (21-річний Меддокс, 18-річний Пакс і 17-річна Захара). 2006 року в Анджеліни Джолі та Бреда Пітта народилася донька Шайло, а 2008-го на світ з’явилися Нокс і Вів’єн.

Фото: Global Look Press

Статьи по теме

Останні новини

Вирц — игрок недели Лиги Чемпионов по версии УЕФА

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua