Goodnews.ua


Microsoft випадково показала прототип дизайну наступної версії Windows

Октябрь 15
09:15 2022

Невдовзі після того, як ми опублікували статтю про те, що Microsoft демонструє дивну комбінацію Windows 11 і Ubuntu/ macOS , з’явився новий звіт із більш детальною інформацією про цю річ. Як виявилося, скріншот, який Microsoft показала під час конференції Ignite, є законним прототипом того, що буде. Відповідно до Windows Central, це наш перший погляд на наступне покоління Windows під кодовою назвою «Next Valley».

Ходять чутки, Microsoft вирішила повернутися до випуску основного оновлення Windows кожні три роки , а наступна Windows (12?) має вийти у 2024 році. Скріншот із конференції Ignite представляє дизайнерські ідеї, які Microsoft вивчає та планує реалізувати в Вікна «Наступна долина». Це не дуже висока роздільна здатність і бракує деталей, тому ось кращий макет, який показує деякі ключові зміни:

1665687872_windows_next_valley_story.jpg (43 KB)

Інші варіанти ідеї включають напівпрозору панель для елементів, розташованих у верхній частині екрана, подібно до панелі меню macOS. Microsoft також планує змінити дизайн інших частин операційної системи, таких як екран входу в систему, центр сповіщень і так далі.

Така кардинальна зміна інтерфейсу користувача є суттєвою зміною для операційної системи та її принципів інтерфейсу користувача. Джерела Windows Central кажуть, що ідея полягає в тому, щоб Windows краще працювала на традиційних ПК, планшетах, гібридних ноутбуках і складаних ноутбуках. Такий підхід має сенс, якщо врахувати, що Windows 8 надто багато зосереджувалася на сенсорному екрані, а Windows 10 пішла протилежним шляхом і відмовилася від сенсорних комп’ютерів.

Варто зазначити, що зображення в цій статті не відображають остаточний продукт, який Microsoft планує випустити в 2024 році. Поки що занадто рано говорити, як виглядатиме наступна Windows і які зміни вона принесе, тому очікуйте нових змін і вдосконалень, оскільки ми наближаємося до нового покоління Windows.

Источник: portaltele.com.ua

Share

Статьи по теме

Останні новини

Киев экономит: когда начнется отопительный сезон в городе

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua